The purpose of software engineering is to control complexity, not to create it
Pamela Zave

erp

Breng uw volledige bedrijfswerking in kaart om alle processen efficiënt aan te sturen en op te volgen.

crm

Bewaar al uw klantgegevens op een overzichtelijke manier en bouw een unieke relatie op met elke klant.

Webapplicaties

Creëer een webtoepassing voor uw bedrijf of voor uw klanten, volledig afgestemd op uw noden en wensen.

Mobiele applicaties

Ontwikkel een gebruiksvriendelijke app voor smartphones en maak zo het verschil met uw concurrenten.

Website

Ontwerp een kwaliteitsvolle website die past bij uw uniek bedrijf om een onuitwisbare indruk te maken op uw klanten.

ERP

Enterprise Resource Planning is onmisbaar geworden in het huidige bedrijfsleven. Zij bestaan uit verschillende modules om al uw bedrijfsprocessen te ondersteunen (aankoop, productie, logistiek, personeelsbeheer, CRM enz.). Wij ontwikkelen ERP-systemen voor de specifieke bedrijfsprocessen van uw uniek bedrijf, zodat u in de toekomst heel wat kosten kan besparen en veel efficiënter kan werken.

CRM

Klanten zijn het waardevolste bezit van uw bedrijf. Met onze CRM-systemen (Customer Relationship Management) kunnen alle klantgegevens eenvoudig en overzichtelijk bewaard worden. Zo heeft u een perfect beeld van uw klanten en bent u in staat om een unieke relatie op te bouwen met elke klant.

Webapplicaties

Softwaretoepassingen worden steeds meer webgebaseerd ontwikkeld. Wij bouwen uw software-idee uit tot een succesvolle applicatie die online toegankelijk is. Zo kunnen uw klanten en/of medewerkers altijd en overal over de gewenste gegevens en functionaliteiten beschikken.

Mobiele Applicaties

De groei in het gebruik van mobiele applicaties is tekenend voor het digitale tijdperk waar bedrijven zich vandaag in bevinden. Daarom ontwikkelen wij ook mobiele applicaties die volledig zijn afgesteld op uw noden en wensen. Wij zorgen voor een attractieve ‘user experience’, waarmee u het verschil kan maken met de concurrentie.

Websites

Om een goede eerste indruk na te laten is een overzichtelijke en aantrekkelijke website van cruciaal belang. Wilt u zich niet laten beperken door de restricties van Wordpress, Wix of andere templates? Laat uw website dan door ons bouwen en u zal zien dat al uw ideeën perfect mogelijk zijn. Een website op maat, daar zorgen wij voor!